Ervaar een slalom en techniek training gratis

Een proeftraining bij SAR is de manier om erachter te komen of slalom skiën bij SAR iets voor jou is. De trainingen van SAR zijn toegankelijk voor alle gevorderde skiërs. Zodra je parallel een rode piste naar beneden komt, kun je ook bij ons trainen. Is je niveau minder, vermeld dit dan bij de inschrijving. We kunnen dan een advies geven over de mogelijkheden om slalom te gaan skiën.

Deelnemen en baantoegang
Deelname aan de proeftraining is gratis. Wel dien je zelf te zorgen voor baantoegang. We verzamelen bovenaan de piste bij aanvang van de training. Voorafgaand aan de training kun je zelfstandig inskiën. Onze trainers zijn te herkennen aan het pak met logo van Snowsports Academy Racing. In Zoetermeer wordt bijna altijd getraind op piste 3 en in Landgraaf op piste 1. 

Schrijf je hier in voor een proeftraining.

Na de proeftraining
De trainer geeft aan het einde van de proeftraining aan of jouw niveau voldoende is voor een van de trainingsgroepen van Snowsports Academy Racing. Wanneer jouw niveau voldoende is, dan kun jij je inschrijven bij ons skiteam. Uiteraard zijn wij na afloop nieuwsgierig naar hoe jou de proeftraining is bevallen. Heb je zin om verder te gaan bij SAR, schrijf je dan in voor de training. Dat kan via dit inschrijfformulier op onze website. Je ontvangt automatisch een bevestiging als je inschrijving is ontvangen, en daarnaast een bevestiging als je inschrijving is verwerkt. Het kan zijn dat wij contact met je opnemen als er geen plek is in de trainingsgroep waarvoor jij je hebt ingeschreven. We streven ernaar om de kwaliteit van de trainingen hoog te houden en gaan dan samen op zoek naar een alternatief, zodat je wekelijks op jouw niveau kunt trainen. 

Materiaal
Voor materiaal zorg je zelf. De proeftraining kun je doen op je eigen ski’s, of je huurt materiaal bij SnowWorld. De kosten voor materiaalhuur zijn voor eigen rekening. Je hoeft die training nog niet meteen op slalomski’s te skiën en slalomprotectie te hebben. Voor IEDEREEN is het dragen van een helm wel verplicht. Mocht je na de proeftraining de smaak te pakken hebben en nieuw materiaal willen aanschaffen, dan kun je hiervoor onder andere terecht bij Daka Sports in Amersfoort.

  • Meer dan 200 skiërs
  • Veel mogelijkheden voor alle leeftijden en niveau's
  • NSkiV gecertificeerd talenten opleidingsteam
  • 5 Dagen per week trainingen in SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer
  • 10 Maanden per jaar trainingen in Alpenlanden
  • Gratis proeftraining
  • Ervaren en gepassioneerde trainers/coaches
  • Werkt volgens positive coaching methode
  • Uitgebalanceerd ski, fysiek en mentaal programma
SAR B.V.
Schipperslaan 3a
1906 BG Limmen

Telefoon: 06 - 2121 8435 / 06 - 2121 8747
info@snowsportsracing.nl